Produktion av höga volymer, obemannad drift

UMC 500/SS med 16 stationer palettpool.

Helt integrerad lösning. Stationerna kan schemaläggas individuellt enligt prioritet och sekvenseringskrav, vilket gör att högprioriterade delar kan bearbetas först eller oftare. Kompletta stationer returneras automatiskt till hållplatsen, eller kan sekvenseras till en skyddad operatörsstation för omedelbar avlastning och omlastning. Palettlösningen måste beställas med maskinen.

✔ 16 + 1 stationer (16 lagringsplatser + 1 bearbetningsstation)
✔ Inkluderar 50 + 1 verktygsmagasin 40 kona
✔ 91 kg max nyttolast per station (arbetsstycke + arbetshållande)
✔ 203 mm diam. x 419 mm högt arbetsstycke
✔ Anvisad last / loss-station
✔ Måste beställas tillsammans med maskin

Korta ställtider med 5-axlig bearbetning med UMC-500

5-axlig maskinbearbetning är ett effektivt sätt att förkorta ställtider och öka noggrannheten för flersidiga och komplexa detaljer. Den kortare rörelsen och kompakta plattan på Haas UMC-500-seriens maskiner gör dem till den perfekta lösningen för 3+2 maskinbearbetning och simultan 5-axlig maskinbearbetning av större delar.

5-axlig kapacitet med UMC-500

Haas UMC-500 kombinerar den 5-axliga funktionen hos vår branschledande UMC-750 med de designförbättringar som finns hos vår större UMC-1000 för att komma med en kraftfull 5-axlig lösning som upptar nästan så lite utrymme som en VF-2.

✔ 5-axlig maskinbearbetning
✔ Kraftfull spindel med in-linedirektdrivning
✔ Sidmonterad verktygsväxlare med stor kapacitet
✔ Trådlöst intuitivt prob-mätningssystem (WIPS) ingår
✔ Tillverkad i USA

Haas – Simultan 5-axlig maskinbearbetning
Svarvar
Vertikala Fleroperationsmaskiner
Horisontella Fleroperationsmaskiner
Rundmatningsbord

Haas Automation

Amerikanska Haas är västvärldens volymmässigt största leverantör av CNC-maskiner. Haas känne­tecknas av ett brett maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas i kombination med en fördelaktig prisbild. Edströms Maskin innehar den svenska och danska agenturen för Haas och vi finns även representerade med utställningshall och säljkontor i Göteborg.

När du köpt en Haas från Edströms kan du känna dig trygg. Tack vare Haas breda maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas kan vi erbjuda en standardlösning för nästan alla behov utan kostsamma specialanpassningar. Det innebär i sin tur att våra välutrustade servicebilar rymmer de reservdelar som behövs för att kunna avhjälpa de flesta problemen redan vid första försöket. 

Haas logo

Kontakta oss