Redo för utökning?

Välkommen till oss för idéer och inspiration kring hur du utökar din produktion med en kollaborativ robot. Den 2 april kör vi Öppet Hus på Edströms i Jönköping. Har du en robot idag eller funderar du på vad en ny familjemedlem skulle kunna göra för din produktion? Då är detta ett perfekt tillfälle att testa och få tips om Universal Robots olika produkter och tillbehör.

Vi visar hela robotfamiljen från Universal Robots, flertalet kringprodukter från kända utvecklare till UR+. Våra leverantörer kommer vara på plats och visa olika användbara applikationer och möjligheter med gripdon, vision­system och mjukvaror mm. Du får bra tips om användbara produkter från bland annat Universal Robots, Robotiq, OnRobot, Schunk, Sick och CT-Duo.

Detta är ett utmärkt tillfälle att få svar på dina frågor och få med dig kunskap om alla möjligheter som finns om och kring våra UR-robotar.

Tid: 22 maj, kl. 9:00-15:00 (Kaffe och fralla kl.9:00 och lunch kl.12:00)

Plats: Edströms Maskin, Solåsvägen 14, Jönköping

Anmälan Öppet Hus 2 april

OnRobot visar samverkande gripare

RG2 och RG6 är samverkande gripare och sanna Plug & Produce-produkter. Inget installations-kit och fungerar utan externa kablar utmed armen. Den snabba installationen och enkla programmeringen minskar installationstiden med ca 30%.