Nyheter

FT production har ökat sin kapacitet med Cobots

Verkstaden FT-Produktion ökar kapaciteten med hjälp av flexibla cobotar. "Tack vare automation kan en operatör ha tre eller fyra maskiner i drift samtidigt utan problem."

FT-Produktion använder sig av flexibla samarbetande robotar, så kallade cobotar, för att öka produktiviteten utan att behöva anställa fler.
Den nya tekniken förbättrar även arbetsglädjen genom att de dagliga rutinerna blev mer varierade. Det här är en viktig fördel i en bransch som har svårt att locka till sig och behålla kvalificerad arbetskraft.

Läs artikel på Metal Supply här

Metal Inspiration Days 27-28 nov

I slutet av november var det dax för sjunde upplagan av Metal Inspiration Days i Jönköping. På årets Metal Inspiration Days fortsatte vi på det vinnande konceptet Money. Making. Machines. Tjäna mer pengar i Sverige. För vad är egentligen det viktigaste när det väl kommer till kritan för svensk tillverkningsindustri? Jo, ökad lönsamhet.

Var du en av dem som besökte Metal Inspiration Days i Jönköping hoppas vi att du fick med dig flera tips på hur man kan utveckla sitt företag. Under två dagar bjöd vi på inspirerande demonstrationer och nyheter från våra medutställare. 

Välkommen igen på Metal Inspiration Days 2020! Ett unikt samarbete mellan några av branschens tyngsta aktörer.

Kontakt

Robotsäljare

Kontakt