Telefon: 036-39 20 00

Försäljningsvillkor för verktyg och förbrukningsvaror.

Betalning
Vi fakturerar med betalningsvillkor 30 dagar netto. Vi förbehåller oss rätten till att leverera varan mot efterkrav, alternativt postförskott. Om betalning ej sker på förfallodag debiteras dröjsmålsränta med 1,5 procent per månad.

Mervärdesskatt
Mervärdesskatt (moms) tillkommer på alla priser.

Garanti
Vi lämnar minst 1 års garanti på samtliga produkter i katalogen.

Reklamationer och returrätt
Reklamationer av varan ska ske senast 8 dagar från det att Ni mottagit varan.
Vidare har Ni under angiven period full returrätt, på av Edströms lagerförda produkter, varvid vi tar ut en kreditavgift på 25 procent eller efter leverantörens villkor. Om retur sker erhålls tillgodokvitto. Returrätt gäller ej för produkter som inte är lagerförda av oss.

Frakt och emballage
Avtalskunder har fraktfritt vid order över 500 kronor på vårt lagersortiment. Vi debiterar eventuellt emballage och/eller Europall till självkostnadspris. Tillägg för skrymmande gods kan tillkomma.

Försäljning
Allmänna leveransbestämmelser NL01 tillämpas vid försäljning. Vi förbehåller oss äganderätten till de sålda varorna till dess att full likvid erlagts.
Vi förbehåller oss även rätten att efter anmälan till Er göra erforderliga förändringar i ovanstående villkor.

Reservationer
Edströms reserverar sig för ev. feltryck i katalog/webb-sida. Bilder kan innehålla ev. extra utrustning som ej är inkluderad i artikelpriset. För övriga frågor ring 036-392000.

 

© Edströms 2019 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies