Telefon: 036-39 20 00

EN BRA AFFÄR FÖR DIG ÄR EN BRA AFFÄR FÖR OSS

Kundfokuserat, prismedvetet och kostnadseffektivt. På Edströms har vi alltid som mål att maximera nyttan för kunden och samtidigt utmana oss själva.

Vi är bäst när det gäller!
Vår samlade kompetens inom verktyg, maskiner och service tillsammans med vårt engagemang, kundfokus och ett förstklassigt sortiment gör oss på Edströms till en av branschens bästa affärspartners. Vi är experter på det vi gör och garanterar att du kan känna dig trygg när du väljer oss.

Vi kan våra produkter och efter 70 år i branschen har vi erfarenhet som gör oss svårslagna. Det har du nytta av oavsett om du ska investera i en CNC-maskin, behöver en verktygslösning till ditt bolag eller support och service när något krånglar.

Med långsiktiga strategier och en innovativ syn på att utveckla oss själva för att tillgodose det som efterfrågas på marknaden är vi en partner att räkna med. Vårt mål är ökad lönsamhet för ditt företag, och vi vill hjälpa dig hela vägen dit.

Edströms är ett starkt team med ett gemensamt mål – din bästa affär.

Edströms är ett privatägt företag.

I EdströmsGruppen ingår: Edströms Maskin AB, Edströms Verktyg AB, Edströms Service AB, Edstrøms Værktøjsmaskiner APS i Danmark.

Läs gärna mer om vad respektive företag har att erbjuda!

om_edstroms
 

© Edströms 2019 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies