Telefon: 036-39 20 00

Robotnyhet från Universal Robots

2015-03-17
Nya UR3 - Flexibel robot i mindre format

Den superflexibla roboten UR3 från Universal Robots tillför hög precision och noggrannhet i mindre produktionsmiljöer. Robotarmen UR3 kan hantera en nyttolast på upp till 3 kg och ger mervärde åt anläggningar inom vetenskap, läkemedel, jordbruk samt elektronik och teknik. Uppgifter som roboten UR3 utmärker sig inom är montering av små föremål, limning, skruvning, hantering av verktyg, lödning och målning.

Robotarmen UR3 är utformad för miljöer med kortare räckvidd och har en räckvidd (radie) på 500 mm, vilket gör att den kan driftsättas i trånga utrymmen och ge ökat värde till i stort sett vilken produktion som helst. UR3 har dessutom funktionen InfiniteSpin™ i den yttersta leden, vilket ger dig möjlighet att använda den för iskruvningsuppgifter utan att behöva lägga till ytterligare enheter.

Universal Robots UR3 är enkel att programmera och snabb att installera, den är samarbetande och säker och ger liksom våra andra samarbetande robotar en av de snabbaste återbetalningstiderna i branschen. Du kan läsa mer om fördelarna med en UR-robot på vår sida Varför robotar.

Visste du att?
Robotarmen UR3 är byggd med samma beprövade teknik som våra modeller UR5 och UR10.

ur3Läs mera på våra sidor om Universal Robots!

Eller mera information här: http://www.universal-robots.com/sv/produkter/ur3-robot/

Prospekt, se nedan PDF fil.
 

 

© Edströms 2019 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies