Telefon: 036-39 20 00

Lärardagar med Edströms

2019-05-07
14-15 augusti – Plats: Sandviken CVL / Edströms Maskin AB, Sandviken

Nu är det dax för våra populära lärardagar igen!
Öka din kompetens inom modern bearbetning och moderna verktyg och ge dig möjligheten att nätverka med andra teknikintresserade lärare. Vi koncentrerar oss på vilken teknik som är viktig i dagens undervisning och vad som efterfrågas i den moderna industrin. Dessutom får du massor med tips och praktisk kunskap. Detta året toppar vi dessutom med ett studiebesök på Sandvik Coromant Center.

Programmet kommer vara fyllt med bra utbildningstips anpassat till dagens behov i industrin. Fokus kommer ligga på både automation och bearbetning i toppklass. Dessutom har du möjlighet att dela erfarenheter och nätverka men andra lärare och skolor.

Dag 1 – Rundvandring och studiebesök
Besök på Sandvik Coromant Center
Träffas vi på Sandviken CVL där vi får en presentation av skolan samt rundvandring i deras fina lokaler. Efter lunchen kommer vi sedan åka till Sandvik Coromant Center där vi gör ett studiebesök innan vi summerar detta under en middag på kvällen.

Dag 2 – Workshops och presentationer
Teknisk kunskap och nätverkan
Denna dag har vi fokus på presentationer av ny och användbar teknik och praktiska övningar på både Haas och Universal Robots. Detta blandar vi med givande gruppdiskussioner. Dagen avslutas med en gemensam lunch.

Kickstarta terminen med två utvecklande teknikdagar.
Dagarna är kostnadsfria vi bjuder på lunch båda dagarna och middag på kvällen 14 augusti. Hotell kan bokas genom Edströms men bekostas av er.

Dagsprogram - Klicka här!

anmalan

 

© Edströms 2019 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies