Telefon: 036-39 20 00

Edströms växer och har öppnat i Göteborg!

Edströms Maskin AB har öppnat ett nytt Haas Factory Outlet med försäljningskontor och maskinutställning i Göteborg. Vi befinner oss på Järnringen 58, 433 30 PARTILLE.

”Göteborg har en växande tillverknings industri,” säger Edströms VD Henrik Olsson.

”Här finns alla väletablerade större företag som SKF, Volvo och Ericsson. Edströms öppnar försäljningskontor och maskinutställning för att kunna erbjuda alla stora och små tillverkande företag CNC maskiner med lösningar som är lönsamma för alla.”

goteborg_02

Vår maskinutställning i Göteborg med färdigriggade maskiner klara för provkörning backas upp av tekniker som har som uppgift att sätta sig in i kundens behov och utmaningar. En besökare kan förvänta sig att åka därifrån med en totallösning som är både kostnadseffektiv och realistisk.
Vi har alltid minst 2 Haas maskiner för demonstration.

Vi befinner oss i AME:s lokaler i Partille. Vi ser fram emot samarbetet med AMEAB som tillhandahåller Mastercam mjukvara till våra maskiner.

Edströms grundades 1948, och har ett rykte att erbjuda kunderna en utmärkt service och support. Företaget var en av de första i Europa med att sälja Haas 2001 och sedermera en auktoriserad Haas Factory Outlet, som sedan starten blivit en av de mest framgångsrika återförsäljarna som belönats med priser för sin väl utvecklade service och support.

goteborg_03
 
”Det är helheten eller konceptet som utmärker oss,” förklarar Olsson där pris/prestanda tillsammans med utbildning och en snabb service är viktiga nycklar. Våra servicetekniker har så pass mycket delar med sig så de kan fixa det mesta redan vid första besöket, ända upp till 90% av akutservicen fixas vid ett första besök, detta är möjligt tack vare Haas modelluppbyggnad, där gemensamma komponenter är röda tråden. Detta tillsammans med en massproduktion av standardmaskiner möjliggör en vettig prisnivå på reservdelar.

Telefon: 0708-39 20 53

Adress:
Edströms Maskin AB
C/O AME AB
Järnringen 58
433 30 Partille

 

© Edströms 2019 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies