Enkelhet för DINA CNC-MASKINER

FLER FÖRMÅNER. MER TRYGGHET.

✔ Personlig support deluxe
✔ 1 förebyggande underhållsservice
✔ 4 timmar programmering
✔ 20% på verktygspaket
✔ 50% på utbildningsavgiften
✔ Värdecheck i vår webbshop

Hos oss är du i trygga händer. Med EasyStart kan du få full kontroll över din maskin genom bra erbjudanden som servicegaranti, förebyggande underhållsservice, utbildning och bra rabatter på verktyg. EasyStart ingår kostnadsfritt i 12 månader tillsammans med flertalet av våra maskinaffärer - Anslut dig redan idag genom att fylla i formuläret nedan. Äger du redan en maskin och ser fördelarna är även du välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig optimera och underlätta ert maskinägande. Utmärkt skick betalar sig i längden så varför inte få lite extra förmåner under tiden?

Jag vill veta mer om EasyStart

Fyll i dina uppgifter nedan eller maila oss på easystart@edstroms.com så kontaktar vi dig.

Villkor för erbjudanden i EasyStart

Fullständiga villkor

Fri förebyggande underhållsservice:
Tjänsten kan utnyttjas vid ett tillfälle under första året med er nya maskin. Kontakta Edströms och uppge avtalsnummer. Erbjudandet kan endast användas på den maskin som köptes i samband med tecknandet av EasyStart. Material samt eventuella resekostnader och traktamente tillkommer.

Fyra timmar programmering:
Tjänsten kan utnyttjas vid ett tillfälle under första året med EasyStart. Kontakta Edströms och uppge avtalsnummer. Edströms återkommer med rätt kontakt för ert programmeringsuppdrag. Om uppdraget överskrider 4 timmar faktureras de överskridande timmarna till kunden.

20% på verktygspaket:
Rabatten kan utnyttjas vid ett köptillfälle inom tre månader från installation av köpt maskin. Kontakta Edströms och uppge avtalsnummer. Våra tekniker på verktyg kontaktar då er och lägger order. Rabatten kan ej användas i webbshopen.

50% på utbildningsavgift:
Rabatten kan utnyttjas vid ett utbildningstillfälle under första året med EasyStart. Kontakta Edströms och uppge avtalsnummer. Vid anmälan på hemsidan uppge EasyDeal och avtalsnummer under ”övrig information”.

Värdecheck i webbshop:
För att ta del av värdechecken behöver du kontakta Order på 036-39 20 00. Uppge EasyStart och avtalsnummer. Värdechecken placeras på ert företagskonto i vår webbshop och kan endast utnyttjas där. Har du inte ett inlogg till webbshopen skapas det i samband med kontakten på vår orderavdelning. För att utnyttja värdechecken måste beloppet i varukorgen täckas av värdecheckens värde. Kan ej kombineras med andra rabatter i EasyStart.

Personlig support deluxe

Med hjälp av vårt supportteam får du alltid rätt support när det gäller maskin, service och verktyg. I EasyStart har du tillgång till snabb hjälp med allt som rör din maskin och det som gör dig till en bättre maskinägare och operatör.

 

KONTAKTA OSS
easystart@edstroms.com
036-39 20 00
edstroms.com/easystart

FÖREBYGGANDE UNDERHÅLLSSERVICE

Förebyggande underhåll betyder längre och stabilare liv för din maskin och naturligtvis ett bättre andrahandsvärde. För att du ska komma igång med detta bjuder vi på en fri förebyggande underhållsservice under första året.

Detta ingår i en underhållsservice:
✔ Standardgenomgång enligt protokoll
Genomgång av maskinens utsatta delar
Byte av filter mm
Kontroll av maskinens funktioner

Fyra timmar Programmering

Tips och råd från någon av våra applikations­tekniker är en riktigt bra start på ett bättre utnyttjande av din maskin. Som en del av EasyStart har du förmånen att testa på våra uppskattade programmeringstimmar. De fyra första timmarna ingår.

Förslag på programmering
✔ Produktionsteknisk genomgång av befintliga program och körsätt
✔ Programmering med fokus på verktygen livslängd
✔ Programmering av nya produkter

Rätt verktyg

Med rätt verktyg och tillbehör till din maskin kan du enkelt effektivisera produktionen. Edströms satsar alltid på att ni som kund skall få en lönsam totalkostnad och arbetar därför med kvalitetsverktyg från välkända fabrikat. Använd oss gärna som bollplank oavsett om det gäller serie- eller prototyptillverkning. I EasyStart erbjudandet hittar du riktigt bra rabatter.

Exempel på verktyg och tillbehör:
Verktygspaket ISO40-50, BT30-50, TM, HSK63.
Skruvstycken
Nollpunktsystem
Verktygsvagnar
Tipplådor

Rätt utbildning underlättar

På Edströms pågår ständigt utbildningar. Våra utbildare har lång och gedigen kunskap och erfarenhet från industrin vilket säkerställer att du får den professionella utbildning som krävs för att använda din maskin på bästa sätt.

Var sker utbildningen?
Hos Edströms
Kundanpassad – hos er
Digitalt

Reservdelar

På Edströms lagerför vi ett stort antal reservdelar, allt för att ditt produktionsstopp ska bli så kort som möjligt och för att vi ska kunna vara på plats utan någon längre väntetid.

Så beställer du reservdelar
Skärande: 036-39 20 73
Plåt: 036-39 20 72
servicegruppen@edstroms.com

Fråga teknikern

Smidigt och snabbt med digital rådgivning. Vissa inställningar löser vi enkelt med support via mobilen. Kontakta oss så guidar vi dig.

Vilken tekniker är du i behov av?
Applikationstekniker
Tekniker svarv- och fräsverktyg
Servicetekniker

Du bokar snabbt och enkelt in dig för digital rådgivning
genom att ringa 036-39 20 00 eller skriva till
easystart@edstroms.com och förklara ditt behov.

Vår webbshop

Visste du om att Edströms Verktyg AB är en helhets­leverantör av verktyg, skydd och utrustning? I EasyStart ingår ett erbjudande du inte vill vara utan. Kontakta order för mer information.

I vår Webbshop kan du:
Söka på artiklar från oss eller våra leverantörer
Se lagersaldo i realtid
Sök på restorder och leveranser
Se era nettopriser på hela vårt sortiment
Bygg egna favoritlistor
✔ Handla med 3% bonus.

Till webbshoppen

SUPPORT

Personlig support deluxe. Med hjälp av vårt supportteam får du alltid rätt support när det gäller maskin, service och verktyg. I EasyStart har du tillgång till snabb hjälp med allt som rör din maskin och det som gör dig till en bättre maskinägare och operatör.

Kontakta oss

UNDERHÅLL

Förebyggande underhåll betyder längre och stabilare liv för din maskin och naturligtvis ett bättre andrahandsvärde. För att du ska komma igång med detta bjuder vi på en fri förebyggande underhållsservice under första året.

Programmering

Tips och råd från någon av våra applikations­tekniker är en riktigt bra start på ett bättre utnyttjande av din maskin. Som en del av EasyStart har du förmånen att testa på våra uppskattade programmeringstimmar. De fyra första timmarna ingår.

Verktyg

Med rätt verktyg och tillbehör till din maskin kan du enkelt effektivisera produktionen. Edströms satsar alltid på att ni som kund skall få en lönsam totalkostnad och arbetar därför med kvalitetsverktyg från välkända fabrikat. Använd oss gärna som bollplank oavsett om det gäller serie- eller prototyptillverkning.

Utbildning

På Edströms pågår ständigt utbildningar. Våra utbildare har lång och gedigen kunskap och erfarenhet från industrin vilket säkerställer att du får den professionella utbildning som krävs för att använda din maskin på bästa sätt.

Reservdelar

På Edströms lagerför vi ett stort antal reservdelar, allt för att ditt produktionsstopp ska bli så kort som möjligt och för att vi ska kunna vara på plats utan någon längre väntetid. Edströms välutrustade servicebilar innehåller nästan allt det som behövs för att kunna hjälpa er direkt vid det första besöket.

Beställ reservdelar

Go Live

Smidigt och snabbt med digital rådgivning. Fråga våra tekniker. Vissa inställningar löser vi enkelt med support via mobilen. Kontakta oss så guidar vi dig.

Beställ reservdelar
Information

För ytterligare information om EasyStart

Välj de områden som är intressant för er befintliga maskinpark
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Kontakt

EasyStart

Välkommen att ta kontakt med oss så brättar vi mer.

Kontakt