Telefon: 036-39 20 00

Vi söker en webbredaktör

2018-06-25
Vill du vara med och driva/utveckla vår e-handel?

Vi på Edströms tar nu nästa steg när det gäller vår webb och har ett stort behov av dig som kan ha ett övergripande ansvar över produktinformationen i vårt PIM-system. Du ska kunna skriva, redigera, publicera, strukturera och underhålla informationen samt ha kontakt med våra leverantörer om nyheter och produktinformation. Du kommer ha ansvar för att utveckla/förvalta vår e-handel samt utveckla/införa kampanjer och nyheter.

Vi söker dig som är innovativ, idérik och lätt till att kommunicera och skapa kontakter. Du är en effektiv och driven webbredaktör, van att ta ansvar och har lätt för att strukturera stora mängder information. Det är viktigt för oss att du har lätt för att samarbeta och har god kommunikativ förmåga i både tal som skrift.

Edströms Verktyg är en ledande leverantör av Verktyg till Bygg- och Industriföretag. Vi är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag med 25 medarbetare. Vi arbetar med starka varumärken och har ett nära samarbete med våra leverantörer. I EdströmsGruppen ingår även Edströms Maskin, Edströms Service och Edstrøms Værktøjsmaskiner. Totalt är vi 60 medarbetare.

Är det dig vi söker?
Ansök och läs mer via www.intendab.com.
För ytterligare information kontakta Ivan Madunic, 0705-32?08?16, på INTEND, som vi samarbetar med i denna rekrytering.
 

© Edströms 2018 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies