Telefon: 036-39 20 00

Vi söker en innesäljare

2017-11-24
Just nu söker vi en driven innesäljare med fokus på skärande bearbetning.

TJÄNSTEN VI ERBJUDER dig är en innesäljartjänst där du blir en viktig del i vårt säljteam. Du kommer komplettera våra redan framgångsrika utesäljare på både Maskin och Verktyg. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a rådgivning, offertförfrågningar, orderhantering och leverantörskontakter. Ditt fokus är att utveckla försäljningen av skärande verktyg i både påbörjade affärer och hos våra befintliga kunder. Som ”specialist” på skärande bearbetning kommer du ha mycket kontakt med både kunder och leverantörer och arbeta för att stärka vår position som helhetsleverantör.
Som innesäljare har du din placering på Edströms kontor i Jönköping men arbetar mot kunder över hela landet. Tjänsten är en heltidstjänst.

VEM ÄR DU? Du är en person med stort driv och egen motor. Du är social och trivs med att upprätthålla goda relationer och att arbeta affärsdrivande. Du bör ge ett pålitligt intryck och ha en bra känsla för service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som innesäljare, inköpare eller med försäljning. Har du intresse och kunskap inom skärande bearbetning sedan tidigare ser vi det som meriterande.

ÄR DET DIG VI SÖKER? Skicka in ansökan och läs mer om tjänsten på: www.intendab.com
 

© Edströms 2017 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies