Telefon: 036-39 20 00

Vi vill stärka vårt team med ännu en Servicetekniker!

2017-09-28
Nu söker vi på Edströms Service en kompetent tekniker med god erfarenhet!

TJÄNSTEN VI ERBJUDER DIG är en teknisk tjänst som i huvudsak handlar om att besöka våra kunder för installation, underhåll och akutservice av deras CNC-maskiner. Du blir del i en serviceavdelning på 12 personer med djup kunskap och erfarenhet. I tjänsten ingår en servicebuss med reservdelar och verktyg för att lyckas på fältet. Vi söker tekniker i både södra och mellersta Sverige, du kan utgå från ditt hem eller från vår bas i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

VI SÖKER en kompetent och erfaren person som tidigare arbetat med reparationer och underhållsservice. Vi förutsätter att du har god färdighet i såväl det svenska som det engelska språket. Kunskaper inom el, pneumatik, mekanik och datahantering. Har du kunnande i styrsystem och tidigare arbetat
som servicetekniker på CNC-maskiner ser vi detta som meriterande. Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt såväl som i grupp. Som person är du noggrann med hög nivå av servicegrad. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. Övernattningar ca 60-120 nätter per år.

ÄR DET DIG VI SÖKER?
Skicka ansökan till Ola Andersson, ola.andersson@edstroms.com
 

© Edströms 2017 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies