Telefon: 036-39 20 00

Robotsäljare sökes!

2017-11-01
Vill du vara med och bygga upp försäljningen av samarbetande robotar i Sverige?
Säljområde, Sverige

Edströms har under de senaste åren expanderat kraftigt och är en ledande leverantör av industrimaskiner, verktyg och service till svenska teknikföretag.

Just nu söker vi en driven säljare till vår försäljningsorganisation som skall vara med och bygga upp och förstärka marknadspositionen för samarbetande robotar från Universal Robots.

Tjänsten vi erbjuder Dig är en spännande tjänst med mycket eget ansvar och goda möjligheter till utveckling. Försäljningen omfattar hela Sverige men med fokus på västra och södra Sverige. Lämplig bostadsort är Jönköping eller Göteborg med omnejd. Du kommer att vara på fältet ca 3-4 dagar/vecka där du framförallt kommer att identifiera nya kunder och marknader samt ta hand om befintliga kunder. Det är viktigt att du är driven, självgående och kan planera dina veckor och kundbesök. Till Din hjälp har du vår leverantör Universal Robots i Danmark, engagerade medarbetare och en aktiv marknadsföring. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra befintliga robot- och maskinsäljare, tekniker och ingå i ett säljteam. I rollen som utesäljare ingår även vissa resor utomlands och medverkan på mässaktiviteter.

Vem är du?
En person med stort driv, som utmanas av att ta till sig ny teknik och som har lätt för att etablera nya kundkontakter. Vi ser gärna att du har en bakgrund som säljare där du har påvisat goda försäljningsresultat.
Du får gärna ha erfarenheter från andra typer av branscher än verkstadsindustri då vi söker någon som kan komma med nya infallsvinklar och erfarenheter.  
Viktigast är dock att du tycker om att utveckla kundrelationer och skapa långsiktiga samarbeten. Du kommer få en gedigen produktutbildning på plats i Jönköping och på huvudkontoret för Universal Robots i Danmark.

Är det dig vi söker?
Skicka in ansökan och läs mer om tjänsten på: www.intendab.com

Edströms är en ledande leverantör av Maskiner, Verktyg och Service till svenska teknikföretag. Vi är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag med filial i Göteborg med totalt 55 medarbetare i Sverige. Vi arbetar med starka varumärken och vi har ett nära samarbete med våra leverantörer. I Edströmsgruppen ingår även Edstrøms Værktøjsmaskiner APS i Danmark.

Info om Universal Robots http://www.universal-robots.com/sv/

© Edströms 2017 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies