Telefon: 036-39 20 00

Lärardagar 15-16 augusti

2018-05-09
Nu är det dax för våra populära lärardagar igen!

Vi vill öka din kompetens inom modern bearbetning och moderna verktyg och ge dig möjligheten att nätverka med andra teknikintresserade lärare. Vi koncentrerar oss på vilken teknik som är viktigt i dagens undervisning och vad som efterfrågas i den moderna industrin. Dessutom får du massor med tips och praktisk kunskap.

15 augusti UR robot. Väck nyfikenhet med spännande teknik.
Vi kommer visa hur du på ett enkelt sätt skapar intresse och nyfikenhet inom den heta sektorn automation. Med hjälp av vårt varumärke Universal Robot kommer vi visa de senaste nyheterna och hur du på ett enkelt sätt skapar en skräddarsydd utbildning för just er skola.
Vi vill sudda ut begreppet ”automation är svårt”. Därför kommer vi visa både i praktik och teori hur du kan jobba med UR hos just er. Vi visar utbildningsmaterial och tillbehör som hela tiden utvecklas.

Vi kommer att  ha praktiska övningar samt föredrag men också mycket tid för diskussion hur vi tar oss framåt med de utmaningar och möjligheter vi har tillsammans!

16 augusti skärande bearbetning. Vikten av nätverk och teknisk kunskap.
HAAS representant för skolor Simon Vanmaekelbergh ansvarig för HTEC . Talar om vikten av att nätverka mellan företag och skola.

Edströms maskin visar teknik
• Femaxlig HAAS UMC, hur kan man köra detaljer utan att behöva spänna om den?
• Vertikal fleroperations maskin HAAS VF-4SS med rundmatningsbord
• Drivna verktyg, vi reder ut hur man på bästa sätt kan använda sin svarv med drivna verktyg i en HAAS ST-20Y

CAD/CAM mastercam finns på plats för att visa hur man bereder på bästa sätt.

Anmäl dig till de dagar som intresserar just dig.
Dagarna är kostnadsfria vi bjuder på lunch båda dagarna och middag på kvällen 15 augusti om du väljer att vara med båda dagarna. Hotell kan bokas genom Edströms men bekostas av er.

anmaldighar_200

© Edströms 2018 | Telefon: 036-39 20 00 | Solåsvägen 14 | 551 99 Jönköping | Kontakt | Information om cookies